Βγες στην παραλία χωρίς κυτταρίτιδα – 4 βασικοί κανόνες για να την καταπολεμήσεις!

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και στο MetroBeautyLaser & Spa γνωρίζουμε πως οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει τόσο πολύ που δεν αντέχεις πλέον να φοράς τα μακριά παντελόνια. Γνωρίζουμε όμως και τις ανησυχίες σου για την… κυτταρίτιδα, καθώς είναι ο βασικός λόγος που δεν θες να δείξεις τα πόδια  σου!

Όμως μην ανησυχείς! Εμείς γνωρίζουμε τους τρόπους που θα μπορέσεις να απομακρύνεις την κυτταρίτιδα, μέσα σε λίγο καιρό! Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε!

Πόσο νερό πίνεις το πρωί;

Είναι γνωστό πως ο οργανισμός μας χρειάζεται όσο περισσότερο νερό γίνεται, γι’ αυτό και επιβάλλεται να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερού την ημέρα! Όμως γνώριζες πως αν πιείς ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου σε τέτοιο βαθμό που βοηθά στην βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού; Απόκτησε λοιπόν, μια καθημερινή πρωινή συνήθεια, πίνοντας νερό μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι και θα δεις την κυτταρίτιδα να ελαττώνεται!

Υδατάνθρακες VS Πρωτεΐνες

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, θα πρέπει να περιλαμβάνει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Επίσης, τα δύο κύρια γεύματα της μέρας θα πρέπει να είναι χωρισμένα στις δυο αυτές κατηγορίες. Όμως γνωρίζουμε πως στο ενδιάμεσο, θες να καταναλώνεις σνακ. Για να μειώσεις την όψη της κυτταρίτιδας, προσπάθησε να καταναλώνεις πρωτεϊνούχα γεύματα, με όσο το δυνατόν μικρότερη ποσότητα υδατανθράκων και λιπών. Το αποτέλεσμα με μια τόσο μικρή διατροφική συνήθεια θα είναι θεαματικό. Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα σε συμβουλεύουμε ως σνακ να καταλήξεις ανάμεσα στις παρακάτω τροφές: 1 βραστό αυγό, 2 φρυγανιές με 2 φέτες γαλοπούλα ή μπάρες δημητριακών πλούσιες σε πρωτεΐνη.

Βάλε την γυμναστική στη ζωή σου

Το ξέρουμε πως σου είναι δύσκολο μετά από μια έντονη μέρα με πολύ άγχος και πίεση, να αποφασίσεις να πας στο γυμναστήριο. Γι’ αυτό εμείς σου προτείνουμε κάτι απλό! Μόλις φτάσεις στο σπίτι σου βάλε τα αθλητικά σου παπούτσια και κάνε ένα χαλαρό τρέξιμο για περίπου 10-15’ στην γειτονιά σου. Αποφάσισε πως πρέπει η συγκεκριμένη ενέργεια να σου γίνει συνήθεια και ξέρουμε πως σε λιγότερο από 10 μέρες θα έχεις δει αισθητή διαφορά στο σώμα σου. Άρα, ξεκίνα γυμναστική άμεσα!

Επιβάλλεται ένα χαλαρωτικό μασάζ

Αφού έχεις προσέξει την διατροφή, την ενυδάτωση του οργανισμού σου και την γυμναστική σου, επιβάλλεται να κάνεις ένα δώρο στο σώμα σου, καθώς χρειάζεται την ανάλογη χαλάρωση! Κάνε ένα λεμφικό μασάζ και θα δεις πως πέρα από την όψη του φλοιού πορτοκαλιού, θα χαλαρώσει το σώμα σου σε τέτοιο βαθμό που θα σου δώσει την

ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την επόμενη δύσκολη μέρα που έρχεται! Ούτως ή άλλως, το λεμφικό μασάζ είναι γνωστό πως είναι ένας διαφορετικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου. Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός απελευθερώνεται από τις τοξίνες και οι διεργασίες ανάπλασης στο σώμα γίνονται πιο γρήγορα. Για αυτό τον λόγο το λεμφικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο καταπολέμησης με την κυτταρίτιδα.

Σου ευχόμαστε λοιπόν να πετύχεις τους στόχους σου και τα αποτελέσματα της μείωσης της κυτταρίτιδας να είναι εμφανή!

Καλό Καλοκαίρι! 

    Not Tags