Βιομετρική Ανάλυση

Βιομετρική Ανάλυση

Εντελώς Δωρεάν

Η προσφορά ισχύει έως 31/01

Κλείσε το ραντεβού σου

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Σημαντική διαδικασία για την πρόληψη της καλής σωματικής υγείας είναι η Βιομετρική Ανάλυση (Βιομαγνητική Ανάλυση – Βιομαγνητομετρία).

Η συγκεκριμένη ανάλυση πραγματοποιείται στα εξειδικευμένα μας κέντρα από ειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και παρέχει πολύτιμα στοιχεία για τον σωματότυπό σας και για την γενικότερη φυσική σας κατάσταση!

Μέσα σε ελάχιστο μόνο χρόνο μπορούν να συλλεχθούν πληθώρα σημαντικών για τον οργανισμό σας πληροφοριών όπως ο μυϊκός τόνος, η φυσική κατάσταση του μυϊκού συστήματος, ποσοστό λίπους και πιθανές αποκλίσεις από το φυσιολογικό, ποσοστό ενυδάτωσης ιστών και επιδερμίδας, βιολογική ηλικία, βάρος σώματος πολλά άλλα.

Με βάση την κβαντική ιατρική η Βιομετρική Ανάλυση αναλύει επιστημονικά το ασθενές μαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου κυττάρου που συλλέγεται από προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Ο αναλυτής μπορεί να επεξεργαστεί την κατάσταση υγείας του ανθρώπου και να εμφανίσει τα κύρια προβλήματα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου, είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε την κατάλληλη αγωγή για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της Βιομετρικής Ανάλυσης είναι ολοκληρωμένα, μη επεμβατικά, πρακτικά, απλά, γρήγορα, οικονομικά και εύκολα.

Γυναικεία Αποτρίχωση

Γυναίκα

Γυναικεία Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Άνδρας

Ανδρική Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανδρική Αποτρίχωση

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

Είπαν Για Εμάς

,,

Εκτός από πολύ ευχάριστο περιβάλλον, υπέροχοι άνθρωποι και επαγγελματίες που φέρνουν πάντα νέες μεθόδους για να μας ομορφαίνουν !!!!! Reganaration full face!!!

Μάγδα

,,

Εξαιρετικό περιβάλλον, πανέμορφος χώρος, ζεστο, ευγενικό, άψογο και πάνω από όλα φιλικό προσωπικό. Υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται απο επαγγελματισμό!!

Γεωργία

,,

Μετραω 10 χρονια στο χωρο σας και συνεχιζω! Συγχαρητηρια στη διοικηση !!!!

Έφη