Νήματα PDO σώμα

Νήματα P D O σώμα

Ζητήστε Προσφορά

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Η μέθοδος ανόρθωσης δέρματος με νήματα PDO είναι μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδος ενέσιμου lifting, για την αντιμετώπιση της απώλειας όγκου και της χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

Η μέθοδος αυτή, είναι στην ουσία ένα lifting χωρίς νυστέρι, κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης, που εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ προσώπου, ρινοπαρειακές γραμμές, , άνω χείλος, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στο στήθος, στους γλουτούς, στους μηρούς και στους βραχίονες.

Τα νήματα PDO (πολυδιαξονόνης) που χρησιμοποιούνται σε αυτή την μη επεμβατική θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλή και πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και δεν προκαλούν αντιδράσεις.

Η μέθοδος πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στο χώρο του ιατρείου, απλά και γρήγορα, χωρίς καμία χειρουργική τομή ή ράμματα. Ο χρόνος διάρκειάς της είναι περίπου 45 λεπτά.

Με τη χρήση ειδικών πολύ λεπτών βελονών δημιουργείται ένα πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα και έτσι επιτυγχάνεται υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Παράλληλα τα νήματα προσελκύοντας αιμοπετάλια και ουδετερόφιλα ενεργοποιούν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα υλικά είναι εντελώς ακίνδυνα, βιοσυμβατικά και βιοδιασπώμενα, απόλυτα αφομοιώσιμα από το δέρμα. Η μέθοδος ακολουθεί αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE), ενώ χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ η εικόνα του δέρματος βελτιώνεται ως και τρεις μήνες μετά και συνολικά διαρκεί από 12 έως 18 μήνες.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες ενέσιμες θεραπείες όπως botox, υαλουρονικό,αυτόλογη μεσοθεραπεία καθώς και με θεραπείες λέιζερ ανάπλασης προσώπου.

Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζονται τα pdo νήματα στο σώμα είναι:

Γυναικεία Αποτρίχωση

Γυναίκα

Γυναικεία Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Άνδρας

Ανδρική Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανδρική Αποτρίχωση

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

Είπαν Για Εμάς

,,

Εκτός από πολύ ευχάριστο περιβάλλον, υπέροχοι άνθρωποι και επαγγελματίες που φέρνουν πάντα νέες μεθόδους για να μας ομορφαίνουν !!!!! Reganaration full face!!!

Μάγδα

,,

Εξαιρετικό περιβάλλον, πανέμορφος χώρος, ζεστο, ευγενικό, άψογο και πάνω από όλα φιλικό προσωπικό. Υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται απο επαγγελματισμό!!

Γεωργία

,,

Μετραω 10 χρονια στο χωρο σας και συνεχιζω! Συγχαρητηρια στη διοικηση !!!!

Έφη