Μεσοθεραπεία προσώπου με Dermaroller

Μ ε σ ο θ ε ρ α π ε ί α  με  Dermaroller

Τιμή 390 € / 8 συνεδρίες

Η προσφορά ισχύει έως 30/11

Booking Now

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cosmetic Dermaroller, είναι ένα gadget ομορφιάς που αγαπούν πολλές stars του εξωτερικού και πλέον το βρίσκουμε και στην Ελλάδα!

Ήξερες ότι…
…Τα καλλυντικά συστατικά που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, δεν απορροφώνται καλά, καθώς το δέρμα μας είναι ουσιαστικά αδιαπέραστο ακόμα και για τα μικροσκοπικά μόρια του νερού; Μήπως επίσης γνώριζες ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων του δέρματος, όπως για παράδειγμα το Laser ή η δερμοαπόξεση, ενώ προσπαθούν να αναπλάσουν και να ανανεώσουν πολλές φορές, την επιδερμίδα, μακροπρόθεσμα λεπταίνουν το δέρμα; Και κάπου εδώ έρχεται το Cosmetic Dermaroller.

Τι κάνει το Cosmetic Dermaroller;

Πρόκειται για ένα gadget ομορφιάς το οποίο αυξάνει την δυνατότητα απορρόφησης των καλλυντικών ουσιών από το δέρμα και ταυτόχρονα μέσω αυτής της αύξησης της διείσδυσης των συστατικών, πραγματοποιείται άμεση μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ ενισχύεται η σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες του δέρματός μας στις οποίες οφείλεται η σφριγηλότητά του. Έτσι, πετυχαίνουμε πιο διάφανο και λαμπερό δέρμα ενώ αντιμετωπίζεται η θαμπή όψη και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Το Cosmetic Dermaroller είναι ένα αποτελεσματικό και καινοτόμο σύστημα ενάντια στις ατέλειες του δέρματος! Βασίζεται στην μηχανική παράκαμψη του φραγμού της κεράτινης στοιβάδας μέσω της Τεχνολογίας Skin Micro-Needling.

Το Dermaroller είναι κατάλληλο για όλα τα είδη δέρματος, επαναφέρει άμεσα την φυσιολογική όψη της επιδερμίδας, είναι ανώνυδο και δεν προκαλεί καμία παρενέργεια.

Η παράλληλη, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εμφύτευση  υαλουρονικού οξέως και βιταμινών C και Α στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας , προσφέρει ακόμη περισσότερη αναζωογόνηση κα αντιγηραντική δράση.

Γυναικεία Αποτρίχωση

Γυναίκα

Γυναικεία Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Άνδρας

Ανδρική Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανδρική Αποτρίχωση

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

Είπαν Για Εμάς

,,

Εκτός από πολύ ευχάριστο περιβάλλον, υπέροχοι άνθρωποι και επαγγελματίες που φέρνουν πάντα νέες μεθόδους για να μας ομορφαίνουν !!!!! Reganaration full face!!!

Μάγδα

,,

Εξαιρετικό περιβάλλον, πανέμορφος χώρος, ζεστο, ευγενικό, άψογο και πάνω από όλα φιλικό προσωπικό. Υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται απο επαγγελματισμό!!

Γεωργία

,,

Μετραω 10 χρονια στο χωρο σας και συνεχιζω! Συγχαρητηρια στη διοικηση !!!!

Έφη