Μεσοθεραπεία με Dermapen

Η μεσοθεραπεία με Dermapen μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς η σφριγηλότητα και η λάμψη του δέρματος γίνονται ορατές μετά από τις πρώτες κι όλας εφαρμογές.

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα και στο πρόσωπο (μεσοθεραπεία προσώπου) χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας.

Στη μη επεμβατική μεσοθεραπεία, δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (dermapen), μέσα από τα οποία τα διαλύματα της μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος οδηγεί στην συνάθροιση κυττάρων, την δημιουργία ινοβλαστών και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με την χρησιμοποίηση των μεσοθεραπευτικών ουσιών.

Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωση του δέρματος με τον σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, γέμισμα των λεπτών ρυτίδων ή ουλών και ενυδάτωση.

Η μεσοθεραπεία με dermapen ξεκινά με την τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας στο πρόσωπο. Μετά από 20 λεπτά ακολουθεί η επάλειψη με τους ειδικούς μεσοθεραπευτικούς παράγοντες και η πίεση των μικροβελόνων του dermapen σε όλο το πρόσωπο. Η εφαρμογή αυτή επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και στο τέλος τοποθετείται ειδική αναπλαστική κρέμα.

Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:

> Βαθιά ενυδάτωση
> Αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων
> Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων
> Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
> Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
> Ήπια συφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ζητήστε Προσφορά

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.