Μασάζ Λιποδιάλυσης

Ενας διαφορετικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο από την καθημερινότητά σας επιτυγχάνετε ένα άψογο αποτέλεσμα στο σώμα σας και επιπλέον απολαμβάνετε τις ευεργετικές ιδιότητες του λεμφικού μασαζ.

Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, και η συσσωρευση της στο  μεσοκυττάριο χώρο προκαλεί διόγκωση (οίδημα) και συσσωρευση των υγρών στον οργανισμό. Το καλό αποτέλεσμα είναι, ότι μ’αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός πιο γρήγορα απελευθερώνεται από τις τοξίνες, τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά το αίμα μεταξύ της καρδιάς και των διάφορων οργάνων, επίσης και οι διεργασίες ανάπλασης στο σώμα γίνονται πιο γρήγορα. Για αυτό τον λόγο το λεμφικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο καταπολέμησης με την κυτταρίτιδα.

Είναι μια έντονη τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής όπου αυξάνεται η δραστικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και η παραγωγή των λεμφοκυττάρων. Εφαρμόζεται σε ανθρώπους που έχουν έλλειψη ενέργειας και πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στην επούλωση των ουλών, αυξάνοντας την τοπική κυκλοφορία.

Ζητήστε Προσφορά

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.