Cryolipolysis
Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Τιμή 149 €

Η προσφορά ισχύει έως 01/01

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Κρυολιπόλυση! Διώξτε το τοπικό πάχος από τα δύσκολα σημεία και απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα

Πείτε αντίο στο τοπικό πρόβλημα πάχους που αντιμετωπίζετε και καταπολεμήστε αποτελεσματικά τη χαλάρωση και την κυταρίτιδα με cryolipolisis.

Παγώστε το λίπος εκεί όπου σας ενοχλεί αισθητικά – στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς – και βάλτε το πρόβλημα του τοπικού πάχους οριστικά στον «πάγο»!

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος κρυολιπόλυσης υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η αισθητική ιατρική την αφαίρεση του τοπικού λίπους.

«Η κρυολιπόλυση αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της Biotec Italia και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι θεαματικά.»

Cryolipolysis

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι τα εξής:

Είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία.
Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Έχει ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.
Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά.
Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές

Συχνές Ερωτήσεις

Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Η νέα μέθοδος δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές που πραγματοποιούν διαδοχικά έντονη θέρμανση με ραδιοσυχνότητες (BipolarRadiofrequency 60o C) και έντονη ψύξη (-10ο C έως -15οC). Έτσι επιδρούν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Για εκείνα τα σημεία όπου η γυμναστική δεν αρκεί, η νέα μέθοδος μπορεί να επικεντρώσει σε περιοχές όπου το τοπικό λίπος δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση και να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του.

Εχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιξης του σώματος.

O ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά.

Το ειδικό μηχάνημα της κρυολιπόλυσης μπορεί να εστιάσει σε διάφορες περιοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία του σώματος όπου συγκεντρώνεται κυρίως το δυστροφικό λίπος: τέτοια είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα χέρια.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος για να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ακίνδυνη και δεν περιορίζει αυτόν που θα την επιλέξει. Μπορεί να συνεχίσει τη σωματική του άσκηση, αλλά και τυχόν άλλες θεραπείες που θα επιλεγούν από τον θεράποντα ιατρό.

Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχολειθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

«Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts».

Γυναικεία Αποτρίχωση

Γυναίκα

Γυναικεία Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Άνδρας

Ανδρική Αποτρίχωση

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ανδρική Αποτρίχωση

Δημοφιλείς Υπηρεσίες

Είπαν Για Εμάς

,,

Εκτός από πολύ ευχάριστο περιβάλλον, υπέροχοι άνθρωποι και επαγγελματίες που φέρνουν πάντα νέες μεθόδους για να μας ομορφαίνουν !!!!! Reganaration full face!!!

Μάγδα

,,

Εξαιρετικό περιβάλλον, πανέμορφος χώρος, ζεστο, ευγενικό, άψογο και πάνω από όλα φιλικό προσωπικό. Υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται απο επαγγελματισμό!!

Γεωργία

,,

Μετραω 10 χρονια στο χωρο σας και συνεχιζω! Συγχαρητηρια στη διοικηση !!!!

Έφη