Πώς να παραμείνεις όμορφη

Δυστυχώς, όλες λιγο πολύ νιώθουμε ότι η ομορφιά μας χάνεται καθώς περνούν τα χρόνια, ομως, δεν χρειάζεται να παραμείνουμε ετσι. Ας δούμε μερικά tips που θα κρατήσουν το χρόνο λίγο μακρύτερα από εμάς:

Σωστή διατροφή.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να κάνουν δίαιτα για να περιορίσουν τα τρόφιμα ή τουλάχιστον να τρώνε λιγότερα από αυτά που θέλουν. Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Αντ ‘αυτού, μια σωστή και βιώσιμη διατροφή αντικαθιστά τις κενές θερμίδες με υγιεινές εναλλακτικές λύσεις. Ανάλογα με το τι αποτελείται η διατροφή σου, μπορείς πιθανώς να σκεφτείς τουλάχιστον μερικά πράγματα που τρώς όπου το σώμα σου  θα ήταν καλύτερο  χωρίς αυτά.
Ολοκληρωμένα τρόφιμα, όπως τα πράσινα λαχανικά, αποτελούν το βασικό συστατικό μιας σωστής διατροφής. Τρώγοντας καλά προσφέρεις μία σειρά  θαυματουργών παροχών για το σώμα. Εάν είσαι συνηθισμένη να τρώς ανθυγιεινά, αρχισε μια σωστή διατροφή για ένα μήνα και μπορεί να καταλήξεις να αισθάνεσε πιο ζωντανή από ό, τι ησουν πριν από δέκα χρόνια.
Μην δείχνεις  και πολύ εμπιστοσύνη  στη λεγόμενη τροφική πυραμίδα. Είναι καλύτερα να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα γεύματος που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες του σώματός σου. Υπάρχει πολλές συζητήσεις σχετικά με τα τρόφιμα που είναι τα καλύτερα για την υγεία, οπότε είναι καλύτερο να κάνεις μερικές από τις έρευνες μόνη σου. Εμείς θα σου προτείναμε να επισκεφτείς την διατροφολόγο μας και μαζί να «στήσετε» μία κατάλληλη για τις δικές σου ανάγκες δίαιτα.

Κοιμήσου 8 ώρες τουλάχιστον κάθε βράδυ.

Ο ύπνος είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που θυσιάζεται σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Αυτό είναι λάθος, καθώς επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης και «κλέβει» απο την φυσική δόμηση του σώματος. Ο ύπνος είναι κάτι πολύ ουσιαστικό για την ομορφιά και, επαρκείς  ώρες ανάπαυσης μπορεί να κάνουν  περισσότερα για την εμφάνισή σου από ό, τι κανει η εφαρμογή του μακιγιάζ.
Αφαίρεσε προσεκτικά το μακιγιάζ σου πριν πάς για ύπνο. Αφήνοντάς το μπορεί να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στο δέρμα σου.
Τα προβλήματα του δέρματος, όπως η ακμή, είναι γνωστό ότι βελτιώνονται όταν κοιμασαι επαρκώς.
Οι μάυροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου, μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα ανεπαρκούς ύπνου. Το σώμα σου επανυδατώνεται ενώ κοιμάσαι και οι μαύροι κύκλοι ενδεχομένως να είναι σημάδι ότι δεν έδωσες αρκετό χρόνο στο σώμα σου για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου.

Η ενυδάτωση του δέρματός σου είναι μία βασική διαδικασία  για να παραμείνει νεανικό και υγειές. Εφάρμοσε καθημερινά μια ενυδατική κρέμα, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Είναι καλή ιδέα να κάνεις κάποια έρευνα πριν αποφασίσεις ποια θα επιλέξεις. Οι πιο αποτελεσματικές δεν είναι κατ ‘ανάγκη οι πιο ακριβές.
Η ενυδάτωση του δέρματός σου πριν από τον ύπνο θα βοηθήσει στην προώθηση της φυσικής αναγέννησης που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.
Απαραίτητη κρίνεται και μία βαθειά  ενυδάτωση από αισθητικό ανά τακτά διαστήματα. Στα Metro Beauty Medical,  επιστημονικά καταρτισμένοι επαγγελματίες, θα σου προτείνουν, διάφορες θεραπείες ενυδάτωσης, κατάλληλες για την δική σου περίπτωση.

Καθάρισε τα δόντια σου.

Τα προβληματικά δόντια μπορούν να καταστρέψουν την εμφάνιση ενός ατόμου, ακόμη και αν όλα τα άλλα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Τα κιτρινισμένα δόντια είναι κάτι συνηθισμένο, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορούν να καθαριστούν. Ένας καλός τρόποςγια να ξεκινήσεις είναι η εφαρμογή μιας  λευκαντικής οδοντόκρεμας. Οι λευκαντικές ταινίες με gel είναι επίσης διαθέσιμες για τη λεύκανση του σμάλτου στα δόντια σου. Ένα αστραφτερα λευκό χαμόγελο είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς σου και δεν μπορεις να το παραβλέπεις.
Μπορείς να κάνεις μία λεύκανση οδοντοστοιχίας πιο αποτελεσματική σε μια οδοντιατρική κλινική.
Εάν η οδοντιατρική υγεία σου είναι μέτρια έως άσχημη (όπως στην περίπτωση που λείπουν ή έχουν σπάσει τα δόντια σου), συνιστάται ιδιαίτερα να πάς να δείς έναν οδοντίατρο για τα προβλήματα σου. Τα δόντια μπορούν να επισκευαστούν ή να ανακατασκευαστούν.

Εφαρμογή μιας αντιγηραντικής, ενυδατικής κρέμας.

Καθώς μεγαλώνεις, το δέρμα σου θα αλλάξει αναπόφευκτα. Αυτό δεν είναι κακό από μόνο του,  αλλά πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα με την ξεθωριασμένη επιδερμίδα και τις ρυτίδες που προκύπτουν λόγω ηλικίας.
Οι αντιγηραντικές και ενυδατικές κρέμες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων. Εάν η γήρανση είναι ανησυχητική για εσένα, αγόρασε και εφάρμοσε μια κρέμα ανάλογη με την περίπτωσή σου.  Μία δερμοανάλυση της επιδερμίδας σου επίσης από επαγγελματίες, θα σου υποδείξει πιθανές θεραπείες που μπορεις να εφαρμόσεις.