4 Λάθη που κάνεις προσπαθώντας να κρύψεις τα σπυράκια!

Ανεξάρτητα από το αν έχεις ετοιμάσει τα πιο λαμπερά μαλλιά η το πιο εκθαμβωτικό πρόσωπο ένα ενοχλητικό σπυράκι μπορεί να καταστρέψει όλη σου τη σκληρή δουλειά. Όχι μόνο τα σπυράκια είναι απίστευτα ενοχλητικά και απολύτως αμετανόητα, μπορούν επίσης να είναι πολύ δύσκολα στο να καλυφθούν αν δεν γνωρίζεις τον κατάλληλο τρόπο για τα χειριστείς.

Ας δούμε τα 4 λάθη που που πιθανά κάνεις κι εσύ στην προσπάθειά σου να «εξαφανίσεις» εκείνο το ενοχλητικό σημαδάκι που χαλάει όλη σου την εμφάνιση.

Δεν αφήνεις τα σπυράκια σου να θεραπευτούν σωστά.

Βάζοντας ένα σωρό μακιγιάζ πάνω από το σπυράκι δε θα το κάνει μονό πιο εμφανές άλλα θα επιβραδύνει και την ταχύτητα ανάρρωσης του δέρματος σου κάνοντάς το να μείνει για περισσότερο καιρό. Για αυτό δεν αρκεί μονό το να το καλύψεις. Πρέπει επίσης να το θεραπεύσεις . Επίσης ποτέ μην βάζεις μακιγιάζ σε σκασμένο σπυράκι μιας και θα ερεθίσει την περιοχή του δέρματος που το έσπασες και θα κάνεις χειρότερα την κατάσταση του.

Δεν καθαρίζεις σωστά τα εργαλεία μακιγιάζ.

Όταν δεν πλένεις της βούρτσες και τα σφουγγάρια σου μπορούν με το καιρό να αρχίζουν να συλλέγουν βακτήρια και βρωμιά που κάνει την ακμή και τα σπυράκια να εμφανίζονται πιο εύκολα και πιο δύσκολα να καταπολεμηθούν. Για αυτό πριν καν ξεκινήσεις να βάζεις το μακιγιάζ σου φρόντισε να έχεις όλα τα εργαλεία σου καθαρά.

Δεν ενυδατώνεσαι αρκετά.

Ακόμα και αν δεν πάσχεις από ένα ξέσπασμα σπυριών η σωστή ενυδάτωση είναι πάντα το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου μιας και παρέχει μια σωστή βάση για το μέικαπ και το κονσίλερ σου.

Βάζεις υπερβολικά πολύ μέικαπ.

Ένα από τα πρώτα μαθήματα ομορφιάς που έμαθα ήταν ότι όταν προσπαθείς να κάλυψεις τα σπυράκια με υπερβολικά πολύ μέικαπ θα κάνουν την κατάσταση να φανεί χειρότερη από ότι είναι. Το πολύ μέικαπ δίνει στο σπυράκι περισσότερη υφή κάνοντάς το πιο εμφανές από ότι ήτανε πριν εφαρμόσεις το μέικαπ στο πρόσωπό σου.

Αν θέλεις όμως να ξεφορτωθείς τα σπυράκια και την ακμή μια και καλή, επισκέψου τα κέντρα μας, και μίλησε με τους ειδικούς που θα προτείνουν σε σένα την καλύτερη λύση ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου και το μέγεθος του προβλήματος

    Not Tags