Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Είναι συνήθως προϊόν βιοτεχνολογίας ή λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών. Έτσι ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται.

Το δέρμα μας το χειμώνα έχει αυξημένες ανάγκες γιατί έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως είναι το κρύο και οι γρήγορες εναλλαγές θερμοκρασίας από σε ζεστούς σε ψυχρούς χώρους και το αντίθετο…

Η αφαίρεση των τριχών του σώματος δεν είναι μια απλή μόδα που ακολουθούν οι φανατικοί κάθε καινούριας μόδας – άντρες από όλο τον κόσμο έχουν ενσωματώσει την περιποίηση του σώματος στη φυσική ρουτίνα περιποίησής τους.

Κρύψτε δέκα χρόνια από την ηλικία σας. Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν νέες και όμορφες.

Το  SHR της I -Apple  αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την μόνιμη Laser  αποτρίχωση.

Σε όλες μας πιστεύω έχει τύχει να γυρίσουμε κουρασμένες το βράδυ στο σπίτι, και να αμελήσουμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας. Πιστέψτε με όμως, το κακό που κάνετε στην επιδερμίδα σας είναι τεράστιο, ακόμα και με μια φορά που θα ξεχαστείτε.......

Υπάρχουν τροφές που μπορούν να κόψουν μαχαίρι την όρεξη, δίνοντας μας την ευκαιρία να καλυφθούμε διατροφικά και να μην καταφύγουμε στο γνωστό και καταστροφικό «τσιμπολόγημα».